Loading...
ماده 267 قانون مالیاتهای مستقیم

(اصلاحی 1394/04/31)تخلفات انتظامی اعضای شورای عالی مالیاتی و اعضای هیات رسیدگی به تخلفات اداری به دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی در دادگاه اختصاصی اداری مرکب از یکی از روسای شعب دیوان عالی کشور به معرفی رئیس دیوان عالی کشور،رئیس کل دیوان محاسبات و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور مورد رسیدگی قرار می‌گیرد که بر طبق قانون رسیدگی به تخلفات اداری و سایر مقررات مربوط رسیدگی و رای بر برائت یا محکومیت صادر خواهد نمود،این رای قطعی و لازم‌الاجرا است.

سیر تحول ماده 267 قانون مالیاتهای مستقیم
ماده 267 قانون مالیاتهای مستقیم سال 1366 تخلفات انتظامی اعضا شورای عالی مالیاتی و اعضا هیات عالی انتظامی به دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی در دادگاه اختصاصی اداری مرکب از یکی از روسای شعب دیوان عالی کشور به معرفی رییس دیوان عالی کشور، رییس کل دیوان محاسبات و یکی از معاونین وزارت امور اقتصادی و دارایی به انتخاب وزیر امور اقتصادی و دارایی مورد رسیدگی قرار می گیرد که بر طبق قانون رسیدگی به تخلفات اداری و سایر مقررات مربوط رسیدگی و رای بر برائت یا محکومیت صادر خواهد نمود. این رای قطعی و لازم الاجرا است .
به موجب ماده 128 قانون اصلاح موادی از قانون مالیاتهای مستقیم، مصوب 1380/11/27، متن ماده اصلاحشده است. عبارت «رییس کل دیوان محاسبات» در قانون دیوان محاسبات مصوب 1352/2/31 به کار رفته بود ولی عبارت «رییس دیوان محاسبات کشور» در قانون دیوان محاسبات کشور مصوب 1361/11/11 که قانون فوق را ملغی نموده به کار رفته است. لذا در متن فوق عبارت اخیر جایگزین گردید. ماده 267 تخلفات انتظامی اعضای شورای عالی مالیاتی و اعضای هیات عالی انتظامی به دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی در دادگاه اختصاصی اداری مرکب از یکی از روسای شعب دیوان عالی کشور به معرفی رییس دیوان عالی کشور ، رییس دیوان محاسبات کشور [2] و رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور مورد رسیدگی قرار میگیرد که بر طبق قانون رسیدگی به تخلفات اداری و سایر مقررات مربوط رسیدگی و رای بر برائت یا محکومیت صادر خواهد نمود . این رای قطعی و لازمالاجرا است.